PEP - en personlig fredsuddannelse

Peace Education Program har eksisteret siden 2008, som et gratis rehabiliteringsprogram for fængsler men er siden 2012 blevet anvendt meget bredt både i statslige og private institutioner samt i lokale foreninger, organisationer og kursuscentre.

I løbet af 10 sessioner behandles 10 forskellige temaer – hvert af en times varighed og bygget op omkring korte video klip fra Prem Rawat’s taler, nøje afstemt efter de aktuelle temaer:

Fred, påskønnelse, indre styrke, selverkendelse, klarhed, forståelse, værdighed, valg, håb og tilfredshed.

Uddannelsen benyttes i 85 lande verden over og er oversat til 36 sprog inklusiv Braille (blindskrift) - få oplysning om hvilke sprog af den danske PEP-kontakt. Med sit universelle indhold benyttes det efterhånden til mange forskellige formål lige fra supplerende undervisning på læreranstalter og uddannelsescentre til personalepleje og selvudvikling. 

Har du lyst til at benytte det, så er du velkommen til at rette henvendelse til PEP-kontakt i København, som kan præsentere programmet for dig - eller du kan rekvirere materialet direkte fra TPRF, som stiller materialet gratis til rådighed.

Kort præsentation af PEP 1 'Fred' (på engelsk) Sample DVD

PEAK - Peace, Education And Knowledge

Ønsker du at følge en personlig fredsuddannelse privat, kan du downloade app'en Timelesstoday til iPhone og iPad på Apple Store eller til Android på Google Play. Se mere på www.premrawat.com og www.timelesstoday.tv

KORT INTRODUKTION til Peace Education Program                                                     6:00

Kort introduktion til fredsuddannelsen       6:00

'VALG' - dokumentar fra PEP i Zonderwater fægslet i Cullinan, Gauteng, Sydafrika       27:08

Denne side administreres af DKUC • dkuc@mail.dk