Prem Rawat og TPRF

Fredsambassadør

 

Prem Rawat har i over fem årtier rejst jorden rundt adskillige gange årligt for at tale til mennesker fra alle samfundslag uanset uddannelse, tro, alder eller status. Han taler både til mindre grupper af indsatte i fængsler og til større forsamlinger – ofte til mere end 300.000 i Indien.

Prem Rawat kommer fra en middelklassefamilie i Indien og begyndte i en meget tidlig alder at tale om fred, og i 1971 rejste han til Europa og USA, hvor han inspirerede publikum med sit unikke perspektiv og sin klare visdom. Han taler altid fra hjertet uden manuskript og indledende prøver.

 

Ved Nordisk Fredskonference i Oslo udtrykte Prem Rawat troen på virkelig fred i vores levetid. Han sagde:

 

”Der er mennesker, som er meget grådige. Der er mennesker, der ikke bekymrer sig om andre. Men efter min mening er dette et mindretal. Størsteparten af jordens befolkning ønsker fred - og hvis det er sandt, så er fred på jorden absolut et opnåeligt mål. Folk siger, at det vil ikke ske, men lad vores tid tilhøre dem, som tror på, at det kan ske - ikke dem som siger, at det ikke kan ske.”

 

Han bliver inviteret til at tale ved vigtige begivenheder i større institutioner så som Europaparlamentet (EU), Forenede Nationer (FN), det italienske senat og andre parlamenter i Australien, New Zealand og Argentina. Hans virke har dannet grundlaget for EU’s erklæring ’Pledge to Peace’ underskrevet i Europaparlamentet af 37 institutioner.

 

Han har modtaget et væld af æresbevisninger og byens nøgler til adskillige større byer og hovedstæder. Han er blevet tildelt BrandtLaureate Lifetime Achievement Award kun for statsledere og enkeltpersoner, hvis indsats positivt har ændret mange menneskers liv – heriblandt Nelson Mandela og Hillery Clinton.

Se mere på www.premrawat.com (personlig hjemmeside)

”Fred er en nødvendighed i alle menneskers liv.

 

Det er ikke verden, der har brug for fred, det er mennesker.

 

Når mennesker i verden har fred indvendig, så vil der være fred i verden.”

The Prem Rawat Foundation, TPRF

 

I 2001 skabte han The Prem Rawat Foundation, TPRF, som hjælper med at gøre hans budskab om fred tilgængeligt for hvert enkelt individ og i fora af samfundsledere gennem Peace for People og gennem udbuddet af The Peace Education Program.

 

TPRF har også udviklet Food for People, et program som gør det muligt dagligt at tilbyde varm, nærende mad til børn i mindre samfund, der er ramt af tørke, sult og fattigdom.

 

TPRF har uddelt over 150 større donationer til mennesker i nød i mere end 40 lande. 

Food for People i Nepal og Ghana:

Denne side administreres af DKUC • dkuc@mail.dk